Domotica systemen voor élk gebouw

Het gemak van een Domica domotica systeem ...

Domotica systemen maken het leven gemakkelijker. Stel bijvoorbeeld dat u, op een koude winterdag, op weg bent naar huis . Via uw smartphone zet u onderweg alvast de verwarming thuis op. U gaat slapen en met één druk op de knop dooft U alle verlichting. Op eenvoudige manier beheert u zelf sferen.

Of stel dat dankzij domotica systemen elke lamp in uw bedrijf u zélf zou vertellen wanneer ze aan vervanging toe is. Of dat u uw verlichting, verwarming, toegangscontrole en zonwering in 1 beweging kunt afstemmen op een bepaald scenario.

Wonen & werken worden buitengewoon

Zulke intelligente domotica systemen zijn geen toekomstmuziek, maar realiteit. En met Domica als partner wordt het resultaat nog zoveel méér. Wij integreren de anders op zich staande systemen (licht, tv, audio, verwarming, beveiliging …) in een gebouw tot 1 intelligent geheel, om zo alle mogelijkheden optimaal te benutten.

Waarom kiezen voor Domica-systemen?

Omdat ze uw leven eerst en vooral gemakkelijker maken. En omdat deze intelligente domotica systemen ook uw veiligheid en energie-efficiëntie verhogen. Bovendien kunt u als gebruiker van een Domica-project rekenen op een verregaande 24-uursservice en de nieuwste, meest solide technologie. Ontdek snel onze verschillende diensten.