Jij bepaalt letterlijk wie door welke deur mag.

Toegangsbeveiliging & camerabewaking

Hoe is de toegang tot jouw bedrijf beveiligd? Gebeurt je toegangscontrole met een registratiesysteem met badges en codes? Of heb je camera’s met nummerplaatherkenning? Domica kan dit voor je regelen. Wist je trouwens dat jouw gebouw ook specifieke acties kan ondernemen in functie van wie er precies badget of komt aanrijden? Denk aan de juiste verlichting die aangaat, een deur of poort die opengaan, de verwarming die op de juiste plaats aanslaat. Het is allemaal mogelijk.

In een bedrijf of gebouw is het niet de bedoeling dat iedereen zomaar overal toegang heeft. Een bediende hoeft niet in een gevaarlijke werkplaats te komen, terwijl een andere werknemer niets te zoeken heeft in een bureau waar gevoelige documenten bewaard worden. Dat kun je perfect zelf beheren en controleren. Jij bepaalt letterlijk wie door welke deur mag en wij zorgen dat het werkt op basis van badges, codes of zelfs nummerplaatherkenning.

Ga nog een stap verder en zorg dat een poort automatisch opengaat, een lamp automatisch gaat branden en de verwarming in een bepaald lokaal vanzelf aanslaat wanneer bepaalde personen je gebouw binnenkomen.

Domica zorgt daarnaast voor een optimale brandbeveiliging en evacuatie-automatisatie. Met de juiste camerabewaking schrik je enerzijds malafide personen af en verhoog je tegelijk het veiligheidsgevoel in je gebouw. Wist je dat je ook via je alarminstallatie bepaalde functies kunt triggeren in je gebouw? Zodra je het alarm activeert, doven de lichten en schakelt de verwarming automatisch enkele graden lager. En wanneer het alarm afgaat, beginnen de lichten te knipperen, gaan alle sloten vast en verspreidt er zich een rookgordijn. Vraag ons naar de mogelijkheden.

Ik heb een vraag over toegangsbeveiliging

Cases

camera aan de ingang van een bedrijfsgebouw Inkom bedrijf
access control in bedrijf