Met enkele eenvoudige en intuïtieve acties kun je heel je woning controleren en bedienen.

Bediening

Intuïtief en eenvoudig bedien je alle systemen in je woning: met een simpele knop, en ook met je smartphone of tablet. Ook bewegingsmelders kunnen uiteraard de bediening aansturen. Of wat dacht je van geolocatie-toepassingen, zoals de verwarming die aanslaat als je in de buurt van je huis komt? Zo stap je even later binnen in een gezellig warme woonkamer.

Met enkele eenvoudige en intuïtieve acties kun je heel je woning controleren en bedienen, via een touchpanel, je smartphone of je tablet. Al je dat wilt, gebeurt de bediening zelfs automatisch via bewegingssensoren of geolocatie.

De verschillende domotica-componenten communiceren met elkaar volgens een wereldwijde officiële standaard (KNX). Honderden fabrikanten gebruiken deze standaard en dat biedt jou een quasi eindeloze keuze qua type, bedieningsmogelijkheden en design.

Jij bepaalt wat je precies wilt bedienen. Wij programmeren de bedieningspunten en leggen alle mogelijkheden vast in een handleiding, zodat het kinderspel wordt om de geïntegreerde systemen in je huis te bedienen.

Ik wil mijn bediening kiezen

Cases

domotica bediening van basalte CJC
domotica bediening van savant Savant