Slimme verlichting is functioneel waar het moet, legt accenten in je interieur en creëert sfeer.

Verlichting

Domica creëert een unieke sfeer met de juiste verlichting. In samenwerking met professionele lichtarchitecten stellen we jou een oplossing op maat voor: verlichting met de perfecte accenten op de beste plaats. We verhogen je wooncomfort op een slimme en eenvoudige manier.

Slimme verlichting is functioneel waar het moet, legt accenten in je interieur en creëert sfeer. Niet alleen de plek waar je de verlichting plaatst is van belang, maar ook de opties en scenario’s die we ontwikkelen om de lichtsterkte aan te passen. Automatisch of met een simpele druk op de knop.

Bij een eerste gesprek vormen we ons een beeld van je (toekomstige) interieur. Samen bepalen we welke ruimte functioneel licht nodig heeft en waar sfeerverlichting de beleving kan versterken.

Na de keuze van de lichtarmaturen creëren we verlichtingsscenario’s. Ofwel worden die scenario’s automatisch gestart in functie van het seizoen, de temperatuur of de lichtinval. Ofwel schakel je ze met één druk op de knop handmatig in wanneer je het in huis extra gezellig wilt maken of wanneer je de sfeer van de muziek wilt versterken.

Ik wil slimme verlichting

Cases

verlichting in detail Verlichting in detail
tuinverlichting Tuinverlichting