Gebouwbeheersysteem

Building Management Systems (BMS) zijn systemen die worden gebruikt om een gebouw te beheren en te controleren. Ze bieden controle en monitoring van de technische aspecten van het gebouw, zoals verlichting, HVAC (verwarming, ventilatie en airconditioning), energieverbruik en meer.

BMS

Building Management Systems

BMS-systemen maken gebruik van sensoren, meters en controllers om de werking van verschillende systemen in een gebouw te monitoren en te controleren. Dit kan bijvoorbeeld betekenen dat de temperatuur en luchtvochtigheid in verschillende delen van het gebouw worden geregeld om het comfort van de gebruikers te verbeteren en tegelijkertijd energie te besparen. Domica streeft optimale integratie na door merk onafhankelijk bij te staan naar verschillende technologiën via KNX, Dali, BACnet, Modbus, M-bus, Wifi, MQTT, webhooks, API’s en veel meer

BMS-systemen kunnen worden geïnstalleerd in alle soorten gebouwen, waaronder kantoren, scholen, ziekenhuizen, winkels, luchthavens en meer. Het gebruik van BMS-systemen kan helpen om de energie-efficiëntie van een gebouw te verbeteren, de operationele kosten te verlagen, de levensduur van de apparatuur te verlengen en de veiligheid van de gebruikers te waarborgen.

Domica achter de schermen

Dankzij de kennis van open standaarden en gerenommeerde merken in gebouwbeheer-, energie management systemen, slimme (IoT) sensoren, procesindustrie en dergelijke, kan Domica de gegevens van de gebouwen en processen digitaliseren.

Daarnaast bieden wij ook de engineering, bordenbouw, installatie, supervisie, programmatie en configuratie van A-Z.

Op deze manier bouwen wij de kennis op van de installatie tot het maximum.  Domica achter de schermen maakt voor u een wereld van verschil.

First Level Support

Domica's 'First Level Support' begeleidt de beheerders, eigenaars en/of onderaannemers tot op het gewenste niveau. Via real-time inzichten kunnen wij efficiënt begeleiden en hoge besparingen realiseren door het 'First Time Right' concept.

Smart Comfort Experience

Op zoek naar een gebouwbeheersysteem?

DOMICA werkt achter de schermen, hierdoor zijn onze klanten in staat meer te beheren & te optimaliseren met minder middelen. Dit geeft een enorme impact op zowel de operationele- als vaste kosten (OPEX als CAPEX) binnen organisaties.

Voor meer informatie, aarzel niet onze servicelijn te contacteren

domica

Retail & Logistiek

domica

Publieke sector

domica

Building Technology