Vutility

Energie-inzicht op schaal

Vutility & Domica hebben de handen in elkaar geslagen om schaalbare, intelligente energie-trackers voor commerciële en industriële gebouwen in de Benelux markt te lanceren.

Oplossingen voor energiemeting

Er zijn twee belangrijke concepten in de energievergelijking: opwekking en behoud. Bij Domica begrijpen we hoe belangrijk het is om de geproduceerde energie efficiënter te gebruiken. Het grootste deel van die uitdaging is weten hoe, wat en waar energie wordt verbruikt. Natuurlijk kunt u wachten tot u aan het einde van de maand uw energierekening krijgt, maar dat geeft u niet genoeg specifieke gegevens om energiebesparende beslissingen te nemen. Daarom maken we samen met Vutility energie-submeetoplossingen tot op de minuut nauwkeurige, real-time gegevens.

Onze oplossingen kunnen worden toegepast in vrijwel elke commerciële of industriële omgeving die elektriciteit gebruikt. Dus als u beter geïnformeerde beslissingen wilt nemen over hoe de energie in uw bedrijf wordt gebruikt en vooral bespaart dan hebben wij een oplossing

vutility
vutility
vutility

Gegevens voor een duurzame toekomst

Wij leveren bruikbare, inzichtelijke gegevens die helpen bij het oplossen van complexe energie-uitdagingen, zoals het verminderen van de CO2-voetafdruk, het verlagen van de kosten en het verbeteren van de prestaties, allemaal met schaalbare ROI’s.

Via het aanleggen van een lokaal (privé) LoRaWAN netwerk, brengen wij een krachtige en betaalbare oplossing met volgende meerwaarde:

Onze Hotdrops zijn zeer snel geinstalleerd.

Er zijn geen aanpassingen nodig aan de bedrading in de bestaande installatie.

Downtime van het elektriciteitsnet is minimaal.

De Hotdrops wekken hun eigen energie op, dus geen batterijen te vervangen over tijd. (#Duurzaam)

Verschillende systeem parameters zijn uit te lezen, incl. temperatuur voor kast bewaking. (#Predictief onderhoud)

De metingen gebeuren per fase wat een extra bewaking heeft naar belasting/vermogen per lijn. (#Predictief onderhoud)

Aankoop van de hardware (CAPEX), geen maandelijkse kost.

De algoritmes ontwikkeld door Domica (uitlezing kWh) draaien in de achtergrond.

MID-certificaten zijn in ontwikkeling voor facturatie mogelijkheden.

Op zoek naar een gebouwbeheersysteem?

DOMICA werkt achter de schermen, hierdoor zijn onze klanten in staat meer te beheren & te optimaliseren met minder middelen. Dit geeft een enorme impact op zowel de operationele- als vaste kosten (OPEX als CAPEX) binnen organisaties.

Voor meer informatie, aarzel niet onze servicelijn te contacteren

domica

Retail & Logistiek

domica

Publieke sector

domica

Building Technology