HVAC

HVAC installatie

De markt voor verwarmings-, klimaat-, en ventilatie technologie wordt steeds belangrijker op gebied van duurzaamheid en energiereductie. De eisen aan veelzijdigheid en kwaliteit van integratie technieken worden ook complexer.

Domica ondersteunt onderaannemers en eindklanten in de engineering & proces sturingen. Ook het integreren van data platformen, als neutrale partner van reeds bestaande installaties, maakt de digitalisatie van verschillende merken naar één algemeen pakket mogelijk.

Domica’s kennis binnen HVAC is door de jaren heen én via samenwerking met gerenommeerde merken zoals Emerson, Daikin, Orange Climate, … een belangrijke factor voor een zorgeloze integratie.

Domica achter de schermen

Dankzij de kennis van open standaarden en gerenommeerde merken in gebouwbeheer-, energie management systemen, slimme (IoT) sensoren, procesindustrie en dergelijke, kan Domica de gegevens van de gebouwen en processen digitaliseren.

Daarnaast bieden wij ook de engineering, bordenbouw, installatie, supervisie, programmatie en configuratie van A-Z.

Op deze manier bouwen wij de kennis op van de installatie tot het maximum.  Domica achter de schermen maakt voor u een wereld van verschil.

First Level Support

Domica's 'First Level Support' begeleidt de beheerders, eigenaars en/of onderaannemers tot op het gewenste niveau. Via real-time inzichten kunnen wij efficiënt begeleiden en hoge besparingen realiseren door het 'First Time Right' concept.

Smart Comfort Experience

Op zoek naar een gebouwbeheersysteem?

DOMICA werkt achter de schermen, hierdoor zijn onze klanten in staat meer te beheren & te optimaliseren met minder middelen. Dit geeft een enorme impact op zowel de operationele- als vaste kosten (OPEX als CAPEX) binnen organisaties.

Voor meer informatie, aarzel niet onze servicelijn te contacteren

domica

Retail & Logistiek

domica

Publieke sector

domica

Building Technology