Publieke sector

Betrouwbare partner voor

Overheid

Entertainment

Scholen

Ziekenhuizen

Overheid

Als beheerder of eigenaar van een publiek gebouw, zoals een school, universiteit, gemeentehuis,  museum, ziekenhuis, … begrijpt u hoe belangrijk het is om de prestaties van uw gebouw te optimaliseren. Of het nu gaat om energiebesparing, comfort, gezondheid & welzijn of het beheren algemeen van het gebouw kan uitdagend zijn.

Daarom bieden wij op maat gemaakte oplossingen die specifiek zijn ontworpen voor publieke gebouwen. Onze systemen bieden een volledige controle over de technische aspecten van uw gebouw, inclusief verlichting, HVAC, Co2, vochtigheid, toegangscontrole, … . Onze diensten zorgen ook voor het koppelen met bestaande systemen om een naadloze oplossing te bieden.

Daarnaast bieden wij ook technische ondersteuning en training om ervoor te zorgen dat u het meeste uit uw gebouwbeheersysteem haalt. Onze experts hebben jarenlange ervaring in het ontwerpen, installeren en onderhouden van BMS-systemen.

Dus als u op zoek bent naar een betrouwbare en efficiënte oplossing, neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag bij het optimaliseren van de prestaties van uw gebouw en het verlagen van de operationele kosten.

Entertainment

“The show must go on” … Domica voorziet diensten tot optimalisatie van de elektrische installaties binnen theater & entertainment gebouwen. Door het in kaart brengen van de elektrische installatie, aanmaken van alle nodige tekeningen, het opbouwen van nieuwe elektriciteitsborden, de installatie & keuring verzekeren wij de continuïteit van de elektrische installatie.

Domica

SMART | COMFORT | EXPERIENCE

Totaal integrator

Dankzij de kennis van open standaarden en gerenommeerde merken in gebouwbeheer-, energie management systemen, slimme (IoT) sensoren, procesindustrie en veel meer, kan Domica de gegevens van de gebouwen en processen digitaliseren.

Daarnaast bieden wij ook de engineering, bordenbouw, installatie, supervisie, verificatie, programmatie & configuratie van A-Z.
Op deze manier bouwen wij de kennis op van de installatie tot het maximum & wij maken voor u achter de schermen een wereld van verschil.

Maximale ontzorging 24/7 Service

Door intelligente gebouwintegraties toe te passen op operationele technieken kunnen wij systeem gegevens in real time inspecteren en besturen.

Onze engineers gaan potentiële problemen identificeren voordat ze zich voordoen via de verzamelde data, verrijkt met onze integratie kennis.
Het betekend verder dat er regelmatige controles en updates worden uitgevoerd om ervoor te zorgen dat systemen optimaal blijven werken.

Hierdoor gaan onze integratie services hand in hand met digitalisering van alle assets en processen. DOMICA geeft hierbij 24/7 service via de beste specialisten waardoor wij een maximale ontzorging kunnen leveren.

First Level Support 24/7

Domica's first level support begeleidt de beheerders, eigenaars en/of onderaannemers tot op het gewenste niveau.

Via real-time inzichten kunnen wij efficiënt begeleiden en hoge besparingen realiseren door het te 'First Time Right' concept.

Op zoek naar een gebouwbeheersysteem?

DOMICA werkt achter de schermen, hierdoor zijn onze klanten in staat meer te beheren & te optimaliseren met minder middelen. Dit geeft een enorme impact op zowel de operationele- als vaste kosten (OPEX als CAPEX) binnen organisaties.

Voor meer informatie, aarzel niet onze servicelijn te contacteren