KNX

De mogelijkheden om een slimme woning of slim kantoor te creëren, zijn onuitputtelijk. Houd het eenvoudig met lichtregeling of ga uit de bol en verbindt verschillende soorten apparaten.

KNX legt de lat van automatisering en personalisering een stuk hoger.

Eenvoudige automatisatie

Ongeacht welk systeem u wilt regelen: verlichting, rolluiken, veiligheidssystemen, energiebeheer, verwarming, ventilatie, airconditioning, signalisatie- en monitoringsystemen, interfaces naar service- en gebouw automatiseringssystemen, afstandsbediening, audio- en videotoepassingen, … Al deze functies werken via een uniform systeem. Dit wordt het principe van interworking genoemd. Dit is woning- en gebouwautomatisering in al zijn eenvoud. Dit is KNX.

 

Domica is uw professionele en gecertificeerde KNX partner.

Domica achter de schermen

Dankzij de kennis van open standaarden en gerenommeerde merken in gebouwbeheer-, energie management systemen, slimme (IoT) sensoren, procesindustrie en dergelijke, kan Domica de gegevens van de gebouwen en processen digitaliseren.

Daarnaast bieden wij ook de engineering, bordenbouw, installatie, supervisie, programmatie en configuratie van A-Z.

Op deze manier bouwen wij de kennis op van de installatie tot het maximum.  Domica achter de schermen maakt voor u een wereld van verschil.

First Level Support

Domica's 'First Level Support' begeleidt de beheerders, eigenaars en/of onderaannemers tot op het gewenste niveau. Via real-time inzichten kunnen wij efficiënt begeleiden en hoge besparingen realiseren door het 'First Time Right' concept.

Smart Comfort Experience

Op zoek naar een gebouwbeheersysteem?

DOMICA werkt achter de schermen, hierdoor zijn onze klanten in staat meer te beheren & te optimaliseren met minder middelen. Dit geeft een enorme impact op zowel de operationele- als vaste kosten (OPEX als CAPEX) binnen organisaties.

Voor meer informatie, aarzel niet onze servicelijn te contacteren

domica

Retail & Logistiek

domica

Publieke sector

domica

Building Technology