Data Management

Dankzij onze industriële ervaring zorgen we voor een custom made platform dat aan uw behoeftes voldoet en waar u al uw parameters kan implementeren.

Via Domica’s slimme integratie, supervisie & analyses achter de schermen, First level support & MS Power BI ,… geven we de klanten de kracht business intelligence snel & efficiënt te implementeren.

Kennis geeft kracht

Data is pas een meerwaarde indien u er gerichte acties op kunt ondernemen. Data online brengen is vandaag de dag geen uitzondering meer. Het streven naar optimalisaties en kostenreductie via het correcte gebruik en data-analyse is relevant. De menselijke factor in combinatie met vernieuwde én slimme oplossingen is onze succesfactor tot maximale efficiëntie.

Betrouwbare hardware, platformen, draadloze (I)IoT – (Industrial) Internet of Things oplossingen van sensor (datapunt) tot visualisatie is een gedeelte dat onmisbaar is en waar Domica verschillende A-merken implementeert. Ook het opstarten van lokale netwerk systemen (NMS – network management systems) werkt Domica samen met lokale, Europese & Internationale Top merken

Via Domica’s integratie, first level support, supervisie & analyses achter de schermen geven we de klanten de kracht, business intelligence snel & efficiënt te implementeren.

Ook voor sustainability solutions, C02 footprint, ESG-(Environmental-social & governance criteria), GHG (Green house gas) – rapportages … kan u terecht bij Domica als agent van Bright Canary. Hier combineren wij de integratie en duurzaamheidskennis van onze partner tot het maximale niveau.

Domica achter de schermen

Dankzij de kennis van open standaarden en gerenommeerde merken in gebouwbeheer-, energie management systemen, slimme (IoT) sensoren, procesindustrie en dergelijke, kan Domica de gegevens van de gebouwen en processen digitaliseren.

Daarnaast bieden wij ook de engineering, bordenbouw, installatie, supervisie, programmatie en configuratie van A-Z.

Op deze manier bouwen wij de kennis op van de installatie tot het maximum.  Domica achter de schermen maakt voor u een wereld van verschil.

First Level Support

Domica's 'First Level Support' begeleidt de beheerders, eigenaars en/of onderaannemers tot op het gewenste niveau. Via real-time inzichten kunnen wij efficiënt begeleiden en hoge besparingen realiseren door het 'First Time Right' concept.

Smart Comfort Experience

Op zoek naar een gebouwbeheersysteem?

DOMICA werkt achter de schermen, hierdoor zijn onze klanten in staat meer te beheren & te optimaliseren met minder middelen. Dit geeft een enorme impact op zowel de operationele- als vaste kosten (OPEX als CAPEX) binnen organisaties.

Voor meer informatie, aarzel niet onze servicelijn te contacteren

domica

Retail & Logistiek

domica

Publieke sector

domica

Building Technology