Metz Connect

Het familiebedrijf METZ CONNECT bestaat al meer dan 45 jaar. Haar 900+ medewerkers in Europa, Azië en Noord-Amerika staan voor: Technologie, Innovatie, Soliditeit en Betrouwbaarheid. Alle branches van de onderneming worden duurzaam en op basis van gecertificeerde kwaliteitsnormen geleid.

De METZ CONNECT groep staat voor hoogwaardige kwaliteit op het gebied van contact- en verbindingstechniek voor de elektrotechnische, elektronica- en netwerkinfrastructuur markt. Wereldwijd garanderen onze producten veilige en betrouwbare verbindingen voor Smart Building, complexe infrastructurele netwerkomgevingen tot printplaattechnologie.

De kracht van Metz Connect

P | Cabling

Cabling solutions for networks

Het P | Cabling portfolio bevat hoogwaardige, internationaal gestandaardiseerde, krachtige producten voor koper- en glasvezelnetwerken. Toepassingsgebieden zijn gestructureerde gebouw- en industriebekabeling en datacenters.

U | Contact

Connection technology

Het U | Contact portfolio biedt innovatieve producten, oplossingen en systemen voor aansluittechniek op printplaten en apparatuur. Het pakket bestaat uit aansluitklemmen, stiftconnectoren, Board-to-Board-verbindingsstukken en perifere connectoren (RJ, M12, USB, etc.).

C | Logline

Intelligente componenten

Technische netwerken en veiligheidsoplossingen in gebouwen en industriële installaties worden steeds intelligenter. Ze bieden de mogelijkheid om interne en externe processen te integreren zodat ze efficiënt kunnen worden bestuurd en bewaakt.

Met de productgroep C | Logline biedt METZ CONNECT consistente, systeemgeschikte en intelligente netwerkcomponenten voor duurzame gebouwautomatisering, maximale beveiliging, optimale procesbesturing en efficiënte energiebeheersing. Voordelen: Krachtige componenten verkorten de montagetijd, verlagen het energieverbruik, creëren transparantie en maken het mogelijk om bijvoorbeeld meerdere taken met slechts één apparaat op te lossen.

Binnen het C | Logline pakket worden eenvoudige relais tot intelligente “Datalogger’s” geboden die u bijvoorbeeld helpen met het consolideren van data uit energiemeters om energieverbruik te monitoren en waar nodig te managen.

metz connect

I/O Components

metz connect

Timer relays

metz connect

Energy Controlling

metz connect

Switches

metz connect

Measuring & Monitoring

metz connect

Interface Modules

metz connect

Telecommunication

metz connect

C | Logline

metz connect

Op zoek naar een gebouwbeheersysteem?

DOMICA werkt achter de schermen, hierdoor zijn onze klanten in staat meer te beheren & te optimaliseren met minder middelen. Dit geeft een enorme impact op zowel de operationele- als vaste kosten (OPEX als CAPEX) binnen organisaties.

Voor meer informatie, aarzel niet onze servicelijn te contacteren

domica

Retail & Logistiek

domica

Publieke sector

domica

Building Technology