Retail & Logistiek

Optimalisatie van

gebouwbeheer

energie

onderhoudsplanning

Rendement vanaf dag 1

Slimme magazijnen in het centrum van Europa zijn de uitdaging van morgen en de toekomst van de bedrijfswereld.

Domica integreert gebouwbeheersystemen en connecteert de veelheid data aan verlichting, gas, water & elektriciteit, luchtkwaliteit, bezetting- en bewegingsmelders, weerdata, status van de docks, rook- en lekdetectors, waterniveaus, bewaking van drooglooppompen, … .

Investeren en rendement vanaf dag één zichtbaar. Domica ondersteunt en analyseert.

  • Inzichten in het energie verbruik en stromen
  • Bewaken van fouten en problemen inclusief rapportering
  • Terugkoppeling en aansturen van het process zoals HVAC, verlichting, …
  • Omzetten van energie stromen naar real-time meerwaarde

 

Retail

Retail integratie is het proces waarbij verschillende gebouw systemen zoals centrale controllers of PLC’s, HVAC, licht- & geluidssturing, koelcellen, zonnewering, pompen, poorten en overige energie technologieën met elkaar worden verbonden om een naadloze en uniforme winkelervaring voor klanten te creëren.

Om deze ervaring bij supermarkten, buurtwinkels, gemengde detailhandel, foodservice, commerciële gebouwen en gekoelde opslagwinkels te bereiken, gebruiken de gebouwbeheerders vaak technologieën om zowel sturing als visualisatie optimaal te houden.

Voordelen van retail integratie zijn onder meer een betere klanttevredenheid, meer omzet en inkomsten en een grotere operationele efficiëntie. Het kan retailers ook helpen concurrerend te blijven in een snel veranderend winkellandschap door hen in staat te stellen zich snel aan te passen aan nieuwe trends en technologieën.

Onze diensten ondersteunen hierin engineering, project management, integratie van BMS systemen, installatie, bordenbouw, verificaties van technologieën, ondersteuning naar onderaannemers, 24/07 service & remote support. Via deze diensten zijn we in staat verder te ontzorgen betreft analyse en optimalisatie achter de schermen zodat de klant ervaring & gebouwgezondheid 100% gegarandeerd blijft

Domica

SMART | COMFORT | EXPERIENCE

Totaal integrator

Dankzij de kennis van open standaarden en gerenommeerde merken in gebouwbeheer-, energie management systemen, slimme (IoT) sensoren, procesindustrie en veel meer, kan Domica de gegevens van de gebouwen en processen digitaliseren.

Daarnaast bieden wij ook de engineering, bordenbouw, installatie, supervisie, verificatie, programmatie & configuratie van A-Z.
Op deze manier bouwen wij de kennis op van de installatie tot het maximum & wij maken voor u achter de schermen een wereld van verschil.

Maximale ontzorging 24/7 Service

Door intelligente gebouwintegraties toe te passen op operationele technieken kunnen wij systeem gegevens in real time inspecteren en besturen.

Onze engineers gaan potentiële problemen identificeren voordat ze zich voordoen via de verzamelde data, verrijkt met onze integratie kennis.
Het betekend verder dat er regelmatige controles en updates worden uitgevoerd om ervoor te zorgen dat systemen optimaal blijven werken.

Hierdoor gaan onze integratie services hand in hand met digitalisering van alle assets en processen. DOMICA geeft hierbij 24/7 service via de beste specialisten waardoor wij een maximale ontzorging kunnen leveren.

First Level Support 24/7

Domica's first level support begeleidt de beheerders, eigenaars en/of onderaannemers tot op het gewenste niveau.

Via real-time inzichten kunnen wij efficiënt begeleiden en hoge besparingen realiseren door het te 'First Time Right' concept.

Op zoek naar een gebouwbeheersysteem?

DOMICA werkt achter de schermen, hierdoor zijn onze klanten in staat meer te beheren & te optimaliseren met minder middelen. Dit geeft een enorme impact op zowel de operationele- als vaste kosten (OPEX als CAPEX) binnen organisaties.

Voor meer informatie, aarzel niet onze servicelijn te contacteren