Building Technology

Optimalisatie van

uw energiefactuur

het nieuwe werken

de werkomgeving

de productie

Smart Buildings

Integratie technieken voor gebouwen verwijst naar het proces waarbij verschillende gebouwsystemen en -technologieën met elkaar worden verbonden om een efficiënter en onderling verbonden gebouw te creëren.

Dit kan de integratie van HVAC, verlichting, toegangscontrole, weerstations, beveiliging en andere systemen omvatten in één enkel platform dat centraal kan worden gecontroleerd en bewaakt.

Integratie van slimme gebouwen kan worden bereikt door het gebruik van verschillende technologieën, waaronder gebouwbeheersystemen, sensoren, Internet of Things (IoT)-apparaten en systemen voor gebouwautomatisering.

Deze technologieën kunnen real-time gegevens leveren over de prestaties van het gebouw, de bezetting en het energieverbruik, waardoor gebouwbeheerders de werking van het gebouw kunnen optimaliseren en het energieverbruik kunnen verminderen.

Voordelen van de integratie van slimme gebouwen zijn onder meer meer comfort en productiviteit van de gebruikers, lagere energiekosten en een grotere duurzaamheid van het gebouw.

Het kan gebouwbeheerders ook beter inzicht geven in de werking van het gebouw, waardoor ze problemen sneller en effectiever kunnen identificeren en aanpakken.

Om integratie van slimme gebouwen te implementeren, is het belangrijk te werken met ervaren professionals die de systemen van het gebouw kunnen beoordelen en de beste technologieën en oplossingen voor integratie kunnen aanbevelen. Het is ook belangrijk ervoor te zorgen dat het systeem schaalbaar is en kan worden aangepast aan toekomstige veranderingen en upgrades.

smart building

Residentieel

Wij zijn een toonaangevende KNX-implementator en bedrijf gespecialiseerd in smart home-integratie. Wij zijn toegewijd aan het bieden van innovatieve en hoogwaardige oplossingen voor huiseigenaren, bedrijven en vastgoedontwikkelaars.

Ons team van ervaren ingenieurs en technici zijn experts in KNX-technologie, een standaard voor thuis- en gebouwautomatisering die verschillende apparaten in staat stelt met elkaar te communiceren, wat zorgt voor een naadloze en gepersonaliseerde ervaring voor onze klanten.

Bij ons begrijpen we dat elke klant unieke behoeften en voorkeuren heeft. Daarom bieden wij een breed scala aan diensten, waaronder ontwerp, installatie en onderhoud van smart home-systemen, verlichtingsregeling, temperatuurregeling, audiovisuele systemen en meer. We werken met de nieuwste technologie en producten van toonaangevende fabrikanten om ervoor te zorgen dat onze klanten de beste opties hebben.

Onze inzet voor uitmuntendheid gaat verder dan de installatie van uw smart home-systeem. Wij bieden doorlopende ondersteuning en onderhoud om ervoor te zorgen dat uw systeem altijd optimaal werkt. Ons team staat klaar om eventuele vragen te beantwoorden en eventuele problemen op te lossen.

Wij geloven dat een smart home eenvoudig en intuïtief in gebruik moet zijn. Daarom hebben we gebruiksvriendelijkheid en gemak als prioriteit in al onze projecten. Of u nu de verlichting, temperatuur of beveiliging van uw huis wilt regelen, wij helpen u de perfecte balans te vinden tussen stijl, comfort en functionaliteit.

Domica

SMART | COMFORT | EXPERIENCE

Totaal integrator

Dankzij de kennis van open standaarden en gerenommeerde merken in gebouwbeheer-, energie management systemen, slimme (IoT) sensoren, procesindustrie en veel meer, kan Domica de gegevens van de gebouwen en processen digitaliseren.

Daarnaast bieden wij ook de engineering, bordenbouw, installatie, supervisie, verificatie, programmatie & configuratie van A-Z.
Op deze manier bouwen wij de kennis op van de installatie tot het maximum & wij maken voor u achter de schermen een wereld van verschil.

Maximale ontzorging 24/7 Service

Door intelligente gebouwintegraties toe te passen op operationele technieken kunnen wij systeem gegevens in real time inspecteren en besturen.

Onze engineers gaan potentiële problemen identificeren voordat ze zich voordoen via de verzamelde data, verrijkt met onze integratie kennis.
Het betekend verder dat er regelmatige controles en updates worden uitgevoerd om ervoor te zorgen dat systemen optimaal blijven werken.

Hierdoor gaan onze integratie services hand in hand met digitalisering van alle assets en processen. DOMICA geeft hierbij 24/7 service via de beste specialisten waardoor wij een maximale ontzorging kunnen leveren.

First Level Support 24/7

Domica's first level support begeleidt de beheerders, eigenaars en/of onderaannemers tot op het gewenste niveau.

Via real-time inzichten kunnen wij efficiënt begeleiden en hoge besparingen realiseren door het te 'First Time Right' concept.

Op zoek naar een gebouwbeheersysteem?

DOMICA werkt achter de schermen, hierdoor zijn onze klanten in staat meer te beheren & te optimaliseren met minder middelen. Dit geeft een enorme impact op zowel de operationele- als vaste kosten (OPEX als CAPEX) binnen organisaties.

Voor meer informatie, aarzel niet onze servicelijn te contacteren