Energie

We zien dat onze huishoudapparaten en de industriële installaties meer en meer digitaal verbonden worden, ook betreft ons facilitair verbruik. Hierdoor neemt onze afhankelijkheid van water, gas en elektriciteit toe.

Dankzij een efficiënte monitoring, nauwkeurige metingen, facturering en controle op afstand groeien ook de uitdagingen.

EMS

Energy Management System

Domica gaat samen met zijn partners deze energie digitalisatie ondersteunen. Door alle energiestromen slim in beeld te brengen kan je snel verliezen opsporen en preventieve maatregelen nemen wat uiteraard een onmiddellijke impact heeft op het energieverbruik en resulteert in daling op uw energiefacturen.

Het installeren van slimme hardware inclusief de integratie ervan, helpt voor een snelle en efficiëntie optimalisatie. Ook het opstarten van lokale netwerk systemen (NMS – network management systems) werkt Domica samen met lokale, Europese & Internationale topmerken

Domica achter de schermen

Dankzij de kennis van open standaarden en gerenommeerde merken in gebouwbeheer-, energie management systemen, slimme (IoT) sensoren, procesindustrie en dergelijke, kan Domica de gegevens van de gebouwen en processen digitaliseren.

Daarnaast bieden wij ook de engineering, bordenbouw, installatie, supervisie, programmatie en configuratie van A-Z.

Op deze manier bouwen wij de kennis op van de installatie tot het maximum.  Domica achter de schermen maakt voor u een wereld van verschil.

First Level Support

Domica's 'First Level Support' begeleidt de beheerders, eigenaars en/of onderaannemers tot op het gewenste niveau. Via real-time inzichten kunnen wij efficiënt begeleiden en hoge besparingen realiseren door het 'First Time Right' concept.

Smart Comfort Experience

Op zoek naar een gebouwbeheersysteem?

DOMICA werkt achter de schermen, hierdoor zijn onze klanten in staat meer te beheren & te optimaliseren met minder middelen. Dit geeft een enorme impact op zowel de operationele- als vaste kosten (OPEX als CAPEX) binnen organisaties.

Voor meer informatie, aarzel niet onze servicelijn te contacteren

domica

Retail & Logistiek

domica

Publieke sector

domica

Building Technology